Lanzarote, o destinație în cazul în care vă puteți bucura de vânt

Lanzarote, o destinație în cazul în care vă puteți bucura de vântVânturi regulate constante, o gamă de temperaturi care cu greu variază de-a lungul anului și pete pentru toate nivelurile sunt principalele atracții pe care această insulă trebuie să le ofere la windsurfing sau kitesurfing lovers

Lanzarote, este o destinație clasică în Europa

pentru condițiile sale superbe pe tot parcursul anului pentru windsurfing și kitesurfing, oferind o gamă largă de locuri pentru toate nivelurile pentru tine de a se bucura pe deplin de vânt valuri.

Aceste condiții sunt ceea ce a facut plaja Las Cucharas, în ultimii ani, sediul European Windsurfing Campionat, oferind puncte de calificare pentru Europene Freestyle Pro Tour (EFPT), atragerea de unii dintre cei mai buni surferi din lume.

Dacă vântul te aduce la Lanzarote, cel mai probabil îți aduci pânzele cu tine!Lanzarote, este o destinație clasică în Europa

Plajele de Las Cucharas și Los Charcos, atât în Costa Teguise, sunt cele mai bune locuri din Lanzarote pentru a practica windsurfing și kitesurfing, unde cei mici și începători satisface (la golf), precum și cei mai experimentați, să se bucure perfect condițiile de navigație cu recif de valuri și nu se mai termină vânturi.

În jurul acestor două plaje există mai multe magazine specifice pentru windsurfing și kitesurfing echipamente, cum ar fi Pro Centru Lanzarote sau Windsurfing Club Las Cucharas, unde puteți închiria echipament sau completa echipamentul propriu în timpul vacanțelor dumneavoastră.

Navigarea în Lanzarote este pur și simplu o experiență de neuitat

Insula oferă o combinație de pete de nisip alb, plaje stâncoase, ape calme, fără valuri și ape aspre cu valuri care, cu vântul potrivit, vă pot face să se bucure de unele dintre cele mai bune sesiuni de navigatie pe care le-ați experimentat vreodată, și toate acestea, cea mai mare parte din cauza ta 4 vânturi care, în principal, sufla în Lanzarote:

Los Alisios: acestea sunt vânturile cele mai frecvente și constante,

care suflă mai ales între primăvară și vară, și sunt mai frecvente în timpul lunii iulie. (The Trade Winds)

Acest vânt vine din sud-estul insulei și este caracterizat ca fiind cald și însoțit de praf suspendat, suflând în intensități diferite, care te fac să te bucuri de valurile de pe coasta de Vest (Famara) a insulei.

Vânturi sudice (s-SW): atunci când vântul vine de la sud, nu este că este cald, dar există, de obicei, depresie la vest de Insulele Canare, care aduce de-a lungul ploilor și apele de mare agitată, care va face navigarea dificilă. Din fericire, aceste vânturi nu sunt foarte frecvente!

Vânturile nordice (n-NW): aceste vânturi de intensități diferite, generate de zonele de depresie, sunt sinonime de cer senin, vizibilitate excelentă și apusuri magnifice, care va spori navigatie în apă.

Principalele puncte care funcționează,Principalele puncte care funcționează,

de obicei, cel mai frecvent pe insulă, în plus față de cele menționate mai sus plaje de Cucharas și Charcos, sunt Charca del Club La Mos craciun (recomandat pentru incepatori) și zonele de Jameos del Agua și Famara (ideal pentru cel mai experimentat), mai ales între lunile aprilie și septembrie.

Descărcați Lanzarote windsurfing și kitesurfing ghid pentru a afla mai multe despre unde să navigheze, și bucurați-vă de vânt în timpul vacanțelor!

Există, de asemenea, multe activități suplimentare pentru zile fără vânt! Descoperiți o lume magică sub mare, scufundări sau de a explora colțurile ascunse ale insulei vulcan și de a găsi mai multe motive pentru a vizita Lanzarote.

 

Recent articles

4 moduri de a crește șansele unui favorit de la casa de pariuri pentru a câștiga mai mult

Pariurile pe favorite în meciurile de fotbal sunt rareori profitabile. Casele de pariuri oferă șanse foarte mici de a câștiga Echipe precum Barcelona, Real...

merită să luați un credit ipotecar?

Nu este arta de a împrumuta bani-arta de a le dispune în mod rezonabil. De aceea v-ați întrebat vreodată dacă obținerea unui împrumut este...

cum de a lua un împrumut în condiții de siguranță

Dacă aveți nevoie de bani în plus, nu trebuie să fugi la bancă pentru un împrumut în numerar. Profitați de oferta de credit online!...

Câștigarea Pariurilor Sportive: Ghidul

Doriți să aflați cele mai bune sfaturi despre cum să câștigați în pariurile sportive? Pierde.... glumesc. Doar o dată în istoria sportului profesionist din...

Daniel Sturridge și Alberto Moreno să părăsească clubul

Daniel Sturridge și Alberto Moreno vor pleca din Liverpool vara asta la sfârșitul contractelor lor. England striker Sturridge, 29 de ani, a marcat 67 de...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here