Daniel Sturridge și Alberto Moreno să părăsească clubul

Daniel Sturridge și Alberto Moreno să părăsească clubulDaniel Sturridge și Alberto Moreno vor pleca din Liverpool vara asta la sfârșitul contractelor lor.

England striker Sturridge, 29 de ani, a marcat 67 de goluri în 160 de apariții după ce s-a alăturat echipei Chelsea în ianuarie 2013.

Spanish left-back Moreno a jucat de 141 de ori pentru club, semnând din Sevilla în August 2014.

Managerul Liverpool Jurgen Klopp a spus:

„cele mai importante cuvinte de spus acestor doi jucători remarcabili sunt „mulțumesc”.”

Reds sunt dornici de a oferi Klopp un nou contract după ce a câștigat Liga Campionilor cu o victorie 2-0 peste Tottenham la Madrid sâmbătă.

Germanul a spus: „Alberto este o persoană a cărei personalitate se reflectă în modul în care joacă – plin de viață, plin de energie, întotdeauna pozitiv. Un personaj incredibil care este întotdeauna dispus să dea totul pentru echipa.

„Daniel și-a câștigat dreptul de a fi considerat un Liverpool grozav din zilele noastre, cred. A venit la club în timp ce noi încercam să reconstruim și să ne restabilim. Unele goluri pe care le-a marcat pentru Liverpool au fost atât de importante.Managerul Liverpool Jurgen Klopp a spus:

Publicitate

„Le vom duce dorul, desigur, dar ne putem lua rămas bun cu cele mai bune cuvinte posibile: băieți, plecați ca campioni europeni.”

Ambii jucători părăsesc Anfield după ce au căzut în dizgrație în sezonul 2018-19. Sturridge a avut 27 de apariții în toate competițiile, dar 20 dintre acestea au fost ca substitut. Moreno a făcut doar patru începuturi și o apariție de substitut.

Ei au făcut parte din echipa Liverpool care a fost bătută în finala Cupei EFL 2016 și Europa League în primul sezon al Klopp.

Sturridge și-a început cariera la Manchester City înainte de a se alătura lui Chelsea în 2009. El a petrecut, de asemenea, șase luni pe împrumut la Bolton în timpul său la Stamford Bridge înainte de a face mutarea la Anfield.

El a marcat 24 de goluri în primul său sezon complet la club ca partener de grevă Luis Suarez ca Liverpool provocat pentru Premier League înainte de a termina în cele din urmă al doilea la Manchester City.

După ce s-a luptat pentru prima echipă de fotbalDupă ce s-a luptat pentru prima echipă de fotbal

și-a petrecut a doua jumătate a sezonului trecut împrumutat la West Brom, deși accidentarea l-a limitat la doar șase apariții.

În noiembrie 2018 Sturridge a fost acuzat de abateri comise de Asociația de fotbal în legătură cu presupusele încălcări ale normelor de pariuri în luna ianuarie a acelui an. Atacantul, care neagă acuzațiile, a fost dat până în februarie pentru a oferi dovezi scrise, dar nu a auzit încă un verdict din partea organismului de guvernământ.

Moreno, care a fost plafonat de patru ori de Spania, a venit prin rândurile de tineret de la Sevilla înainte de a se muta la Anfield pentru aproximativ 12 milioane de lire sterline. El a fost prima alegere stânga-spate stânga pentru două sezoane, dar a pierdut locul său la James Milner și apoi Andy Robertson în sezoanele recente.

 

Recent articles

4 moduri de a crește șansele unui favorit de la casa de pariuri pentru a câștiga mai mult

Pariurile pe favorite în meciurile de fotbal sunt rareori profitabile. Casele de pariuri oferă șanse foarte mici de a câștiga Echipe precum Barcelona, Real...

merită să luați un credit ipotecar?

Nu este arta de a împrumuta bani-arta de a le dispune în mod rezonabil. De aceea v-ați întrebat vreodată dacă obținerea unui împrumut este...

cum de a lua un împrumut în condiții de siguranță

Dacă aveți nevoie de bani în plus, nu trebuie să fugi la bancă pentru un împrumut în numerar. Profitați de oferta de credit online!...

Câștigarea Pariurilor Sportive: Ghidul

Doriți să aflați cele mai bune sfaturi despre cum să câștigați în pariurile sportive? Pierde.... glumesc. Doar o dată în istoria sportului profesionist din...

Daniel Sturridge și Alberto Moreno să părăsească clubul

Daniel Sturridge și Alberto Moreno vor pleca din Liverpool vara asta la sfârșitul contractelor lor. England striker Sturridge, 29 de ani, a marcat 67 de...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here