Câștigarea Pariurilor Sportive: Ghidul

Doriți să aflați cele mai bune sfaturi despre cum să câștigați în pariurile sportive? Pierde…. glumesc. Doar o dată în istoria sportului profesionist din SUA, Echipa a avut sezonul perfect. Nimeni nu e perfect. Faptul este că pierderile vor avea loc în pariurile sportive. Chiar și cei mai buni jucători de sport din lume câștigă rareori mai mult de 55% din timp. Câștigarea pariurilor sportive este foarte dificilă. Perioada. Există un motiv pentru care pariurile sportive sunt o afacere atât de profitabilă, care este acum legalizată în multe domenii. Cu aceasta a spus, unii jucători de sport câștigă cu adevărat și câștigă o mulțime de bani! Este departe de a fi imposibil să fie un jucător sportiv de succes. Dar, după cum se poate observa, fără cunoștințele și abilitățile necesare, acest lucru nu se va întâmpla. Următoarele principii, în ordine, ar trebui să ofere jucătorului sportiv novice șansa de a avea succes.

Găsirea de pariuri de calitate pentru a plasa

Găsirea de pariuri de calitate pentru a plasa

Găsirea pariurilor cu o mare oportunitate de a face bani este un alt lucru care poate fi dificil pentru noii jucători. Există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când căutați și luați în considerare sumele licitate.

Înțelegerea costurilor așteptate și a rentabilității investiției
Dacă un jucător dorește cu adevărat să facă bani, trebuie să înțeleagă cum să calculeze valoarea așteptată și rentabilitatea investiției. Verificați alte articole în ratele privind valoarea așteptată și rentabilitatea investiției pentru o înțelegere completă a ceea ce sunt aceste două lucruri. Instrumentele și calculatoarele online Statistics oferă jucătorilor instrumente simple de ajutor. O căutare rapidă pe internet, combinată cu introducerea mai multor cifre, este tot ce este necesar. Evident, jucătorul dorește să aibă cât mai multe numere pentru ambele forme. Calculul EV și rentabilitatea investiției în pariuri potențiale ar putea ajuta noii jucători să găsească investiții potențial bune.

Căutați alegeri de valoare, nu câștigători
Ar putea părea un pic amuzant. Cu toate acestea, gândiți-vă în acest fel. Un jucător poate câștiga nouă din zece pariuri, cu aceeași sumă de bani plasată pe fiecare pariu și totuși pierde bani. Un alt jucător poate câștiga doar unul din zece pariuri, cu aceeași sumă de bani plasată pe fiecare pariu din nou și câștigă bani. Pariuri sportive este vorba despre valoare. Deși primul jucător are un profit de 90%, toată lumea ar prefera să fie al doilea jucător și să facă bani. Dacă un jucător înțelege EV și rentabilitatea investiției, alegerea valorii poate fi găsită mai ușor.

Memorie lungă
Memorie lungăDeținerea memoriei scurte este una dintre cele mai grave calități pe care un jucător sportiv le poate avea. NFL oferă în mod constant exemple excelente; echipele o vor zdrobi într-o săptămână, doar pentru a zdrobi săptămâna viitoare. Acest lucru se întâmplă în mod regulat. Memoria lungă va ajuta jucătorii să determine mizele potențiale în care oddsmakerii ar fi putut fi prea miopi.

Pariați la momentul potrivit
La început, șansele sunt proaspete și neschimbate pentru toate tendințele publice. Cărțile sportive Doresc, de obicei, să păstreze lucrurile cât mai mult posibil pentru ei înșiși, iar banii grei într-o direcție sau alta vor face ca supraomeniile să facă ajustări. Evident, acest lucru ar putea fi motivul pentru care a început pariul înainte de modificarea ratelor, dar ar putea fi, de asemenea, motivul pentru încheierea pariului. Dacă un jucător observă că șansele par să se deplaseze prea mult într-o singură direcție tot timpul înainte de joc, ar putea fi, de asemenea, o opțiune excelentă de atac. Pariurile mai devreme sau capturarea unor oportunități mai mari târziu sunt cele două puncte de pariuri mai bune.

Sfaturi Pentru Cercetare

Sfaturi Pentru Cercetare

Studiul este esențial în pariurile sportive. Acest lucru poate părea evident,dar în lumea de astăzi oamenii doresc rezultate cu o cantitate minimă de muncă. Pariuri sportive, la fel ca orice altceva în viață. Dacă un jucător muncește din greu, are mult mai multe șanse de succes. Este vorba despre a nu se întâmpla dacă lucrurile potrivite nu sunt învățate. Cercetarea pariurilor sportive poate include totul, de la verificarea statisticilor și vizualizarea jocurilor la calcularea rentabilității investiției. Pentru a simplifica toate acestea, împărțiți studiul în două tipuri diferite: cunoașterea sportivă și cunoașterea numerelor.

Partea reală „sportivă” a studiului privind pariurile sportive este probabil ceva pe care majoritatea fanilor ocazionali îl plac. Aceasta poate include vizionarea jocurilor, studierea statisticilor, observarea tendințelor echipei și a jucătorului etc. pentru noii jucători de sport, poate fi util să se concentreze asupra unui sport, deoarece timpul necesar pentru a face acest studiu pentru mai multe sporturi poate fi uriaș. Pentru a fi un jucător sportiv de succes, aveți o mare bază de cunoștințe despre sport. Puneți timpul necesar pentru a fi considerat „expert” în joc. Va fi bine.

Partea digitală a studiului privind pariurile sportive poate fi mai dificilă. Cu toate acestea, învățarea diferitelor linii de câștig, calculul EV și rentabilitatea și găsirea unor valori mai mari pot fi mai importante decât cunoștințele sportive. De fapt, găsirea celor mai bune șanse din diferite cărți sportive poate fi chiar diferența dintre câștigarea și pierderea mizei. Înainte de a paria, jucătorul trebuie să depună toate eforturile pentru al învăța. Găsiți mai multă valoare, Găsiți cele mai bune șanse pentru acel pariu și pariați.

Recent articles

4 moduri de a crește șansele unui favorit de la casa de pariuri pentru a câștiga mai mult

Pariurile pe favorite în meciurile de fotbal sunt rareori profitabile. Casele de pariuri oferă șanse foarte mici de a câștiga Echipe precum Barcelona, Real...

merită să luați un credit ipotecar?

Nu este arta de a împrumuta bani-arta de a le dispune în mod rezonabil. De aceea v-ați întrebat vreodată dacă obținerea unui împrumut este...

cum de a lua un împrumut în condiții de siguranță

Dacă aveți nevoie de bani în plus, nu trebuie să fugi la bancă pentru un împrumut în numerar. Profitați de oferta de credit online!...

Câștigarea Pariurilor Sportive: Ghidul

Doriți să aflați cele mai bune sfaturi despre cum să câștigați în pariurile sportive? Pierde.... glumesc. Doar o dată în istoria sportului profesionist din...

Daniel Sturridge și Alberto Moreno să părăsească clubul

Daniel Sturridge și Alberto Moreno vor pleca din Liverpool vara asta la sfârșitul contractelor lor. England striker Sturridge, 29 de ani, a marcat 67 de...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here