4 moduri de a crește șansele unui favorit de la casa de pariuri pentru a câștiga mai mult

Pariurile pe favorite în meciurile de fotbal sunt rareori profitabile. Casele de pariuri oferă șanse foarte mici de a câștiga Echipe precum Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Juventus sau PSG.

S-ar putea foarte mult timp să enumerăm cele mai bune echipe din cele mai populare ligi europene pe care mulți jucători aleg să parieze pe voucherele lor în fiecare săptămână.

Cotele Nu sunt mari, deoarece sunt în furci 1.05-1.5 și se întâmplă atât de des că un astfel de favorit va juca la egalitate sau chiar va pierde, casepariurionline.com  iar cuponul va fi ratat.

Pot să mă descurc? Da. Surprinzător de eficient și datorită modalităților pe care vi le voi prezenta, ridicați foarte mult câștigurile de la casa de pariuri.4 moduri de a crește șansele unui favorit de la casa de pariuri pentru a câștiga mai mult

Pot să vă prezint o modalitate de a anticipa poticnirea favoritelor? Nu.

Am de gând să vă prezint modalități de a crește foarte mult șansele de favorite în meciurile de fotbal, astfel încât câștigurile dvs. vor fi mai mari, iar riscul de tip greșit nu va crește la fel de mult ca și cursul dvs.

De ce nu este profitabil să jucați favoritele la rate scăzute
Se spune că pariurile pe favoritele cu rată scăzută sunt o greșeală pe care începătorii o fac cel mai adesea.

Dacă te uiți la cupoanele celor mai mulți oameni care fac pariuri pe fotbal la casele de pariuri, atunci sunt convins că 90% dintre jucători pot observa tendința de a paria în mod regulat pe favorite la rate scăzute.

Trebuie să înțelegeți că, în scopul de a face bani pe pariuri, trebuie să se bazeze întotdeauna pe oferta de pariuri curs pe o șansă reală de a lovi.

Întotdeauna explic acest lucru pe un exemplu destul de rupt de realitate, care, cu toate acestea, este bine conștient de acest gând: în cazul în care Real va juca cu PSV, Victoria Royal la cursul 1.7 va plăti, dar deja la cursul 1.1 nu este necesar.

Și nu este faptul că Real Madrid nu va câștiga în acest meci, pentru că este probabil să se întâmple. Dar întotdeauna în X% din cazuri Real Madrid acest meci nu câștigă. Și dacă veți câștiga 9 din 10 astfel de întâlniri, atunci cu coeficientul 1.7 veți fi în plus, dar deja cu 1.1 veți pierde.

De aceea este atât de important să analizăm rata propusă de casa de pariuri pe Posibilitatea reală de a lovi un anumit tip. Și că șansele de favoriți sunt adesea foarte subevaluate, deci nu merită să le puneți, deoarece pe termen lung este foarte dificil să faceți bani în acest fel.

Și dacă aceste cursuri au fost majorate semnificativ? Dacă ați putea paria pe Barcelona, Real Madrid, Juventus sau Manchester City după 2.0? 3.0? Sau mari? Iată modalitățile mele de a crește în mod semnificativ șansele de favorite în meciurile de fotbal.

Recent articles

4 moduri de a crește șansele unui favorit de la casa de pariuri pentru a câștiga mai mult

Pariurile pe favorite în meciurile de fotbal sunt rareori profitabile. Casele de pariuri oferă șanse foarte mici de a câștiga Echipe precum Barcelona, Real...

merită să luați un credit ipotecar?

Nu este arta de a împrumuta bani-arta de a le dispune în mod rezonabil. De aceea v-ați întrebat vreodată dacă obținerea unui împrumut este...

cum de a lua un împrumut în condiții de siguranță

Dacă aveți nevoie de bani în plus, nu trebuie să fugi la bancă pentru un împrumut în numerar. Profitați de oferta de credit online!...

Câștigarea Pariurilor Sportive: Ghidul

Doriți să aflați cele mai bune sfaturi despre cum să câștigați în pariurile sportive? Pierde.... glumesc. Doar o dată în istoria sportului profesionist din...

Daniel Sturridge și Alberto Moreno să părăsească clubul

Daniel Sturridge și Alberto Moreno vor pleca din Liverpool vara asta la sfârșitul contractelor lor. England striker Sturridge, 29 de ani, a marcat 67 de...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here